Savjeti

Adsense optimizirane teme za WordPress

Iako možete dodati Google Adsense bilo kojoj WordPress temi, postoje neke WordPress teme koje su više optimiziranije za oglašavanje. Te teme ili imaju posebno dizajnirana područja gdje možete postaviti kod oglasa ili imaju posebno sučelje koje dozvoljava umetanje oglasa u optimizirana područja.

Navesti ćemo neke optimizirane Adsense WordPress teme koje možete koristiti.

  1. ModernMag

ModernMag je spremna Adsense WordPress tema. Potpuno je mobilno responsivna i za razliku od premium tema lako se postavlja i potpuno je oslobođena nereda. ModernMag radi sa svim pluginovima za upravljanje oglasima. Dizajn teme dopušta vam da lako postavite različite veličine oglasa bilo gdje na stranici.

  1. Magazine Pro

Magazine Pro je potpuno responsivna Adsense WordPress tema od StudioPress-a. Napravljena na moćnoj Genesis okosnici, Magazine Pro dolazi sa čvrstim kodnim temeljom optimiziranim za brzo izvođenje. Izgled teme pruža mnoštvo prostora za prikazivanje Adsense oglasa bilo gdje na stranici. Uz to je potpuno kompatibilno s pluginovima za upravljanje oglasima koje smo već gore naveli.

  1. CWP Youit

CWP Youit je Adsense optimizirana WordPress tema za gaming i stranice magazina. Dolazi sa lako uporabljivim područjima za smještanje vaših Adsense oglasa. Njezin prijenosno responsivan dizajn omogućava korištenje Adsense oglasa bilo gdje na stranici bez brige o tome da ćete poremetiti izgled stranice. CWP Youit je također kompatibilan sa svim popularnim pluginovima za upravljanje oglasima. Njezin fleksibilan dizajn ju  čini pogodnom za sve vrste Internet stranica.

  1. RedWawes Lite

RedWawes Lite je besplatna Adsense optimizirana WordPress tema. Ima minimalistički dizajn potpuno mobilan dizajn. Zaglavlje podržava veliku reklamu koja se veličinom prilagođava na mobilnim uređajima. Dolazi s prilagodljivim opcijama i potpunom podrškom za thumbnails (sličice). Može se koristiti u više svrha za sve vrste Internet stranica.

  1. MH Newsdesk

MH Newsdesk je potpuno mobilna WordPress tema za magazine i stranice za vijesti. Glavno svojstvo ove teme je to da je potpuno Adsense optimizirana za WordPress stranice. Tema dolazi s 14 područja spremnih za stavljanje widget-a za oglase bilo gdje na stranici.

  1. Digital

Digital je besplatna Adsense tema. Radi se o mnogosvrsnoj temi sa potpuno responsivnim izgledom. Dolazi s punom podrškom za WooCommerce i ugrađeni slider. Digital ima prilagodljivo zaglavlje, pozadinu i boje.

  1. MH Squared

MH Squared je premium WordPress tema optimizirana za Adsense. Dolazi s pripremljenim područjima za oglase. Izgled teme je mobilno rensponsivan i jednako dobro izgleda na svim veličinama ekrana. Nakrcana je mnoštvom prilagodljivih tema i optimizirana je za brzo izvođenje.

  1. ProMax

ProMax je predivno dizajnirana besplatna Adsense tema za WordPress. Dolazi s mnoštvom područja za profilirano prikazivanje Adsense oglase izbornika u prekrivenom području bez da se narušavanja korisničkog iskustva. Temu odlikuje prilagodljiva pozadina, zaglavlje i društveni izbornik.

  1. TruePixel

TruePixel je mnogosvrsna potpuno responsivna tema optimizirana za Adsense i SEO. Dolazi nakrcana mnoštvom prilagodljivih opcija poput premjestivog scrolla, mnoštva Adsense widget-a, izbora izgleda teme, varijacija boja, fiksiranog izbornika i opsežnim panelom opcija teme.

  1. Nominal

Nominal je potpuno responsivna Adsense tema. Odlikuju je umirujuće boje i mobilno responsivan izgled. Tema dolazi s nekoliko Adsense područja gdje možete postaviti Adsense kod kako biste povećali svoju zaradu.

 

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao optimizirati svoje Adsense prihode i povećati svoju zaradu.

Iako je Adsense sjajan način za monetizaciju svoje stranice, preporučujemo da preinačite potencijal zarade svoje stranice udruživanjem raznih marketinških metoda.