Uslovi korišćenja

Portal ITRevolucija vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja ovih stranica regularno opštim uslovimama korištenja. Korištenjem stranica i servisa koji pripadaju ovom domenu smatra se da je korisnik upoznat s ovim uslovima korištenja, te da ih u potpunosti razume i i prihvata. Molimo vas da detaljno pročitate uslove korištenja do kraja kako bi bili upoznati o svojim obavezama, pravima i pravilima privatnosti na ovom portalu.

SADRŽAJ NA ITR PORTALU

ITR objavljuje svoj sadržaj u svrhu informisanja, zabave, učenja i rešavanja problematike oko tehnoloških uređaja. Sadržaji portala sastoje se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posetioca te linkova na vanjske stranice ili poveznice.

USLUGE I AUTORSKA PRAVA PORTALA

ITR zadržava pravo promene izgleda, sadržaja, uslova korištenja i pravila privatnosti ovih stranica kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo ovoga portala bez obaveze prethodne najave i nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promenama.

Sav objavljeni sadržaj na portalu (tekstualni, vizuelni, video i audio materijali, programerski kod i baza podataka) zaštićen je autorskim pravima i strogo je zabranjeno neovlašetno kopiranje ili korištenje bilo kog dela portala i gore navedenog sadržaja bez dozvole ITR zajednice koju možete kontaktirati na „Info kontakt“ putem web obrasca: Info kontakt.

Kopiranje ili korištenje sadržaja na portalu smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je THR povredio Vaša autorska prava možete nas direktno kontaktirati na e-mail itrevolucija@gmail.com, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

PODACI KORISNIKA 

ITR se obavezuje učiniti sve u svojoj mogućnosti da zaštiti podatke korisnika portala. ITRevolucija se obvezuje da će u dobroj nameri koristiti sve podatke dobijene od korisnika tokom korištenja portala te da ih neće distribuirati ni na koji način trećim stranama, osim uz izričitu dozvolu korisnika. ITRevolucija može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korištenja portala ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke ITR primarno koristi kako bi dobio jasniju sliku o posećenosti portala, odnosno korisnicima koji koriste portal te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio te prilagodio publici koja ga posećuje. ITRevolucija se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja Uslova korištenja portala, odnosno nezakonitih aktivnosti pojedinih korisnika.

MODIFIKOVANJE I PROMENE USLOVA KORIŠTENJA

ITR zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ove Uslove korištenja. O važnim promenama i dopunama, ITR može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kog sadržaja na ITR portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim Uslovima korištenja i Pravilima privatnosti.

Back to top button