VIŠE O NAMA I SARADNJA

it revolucija portal kako pobijediti zavisnost od igrica
IT Portal Srbija za novu generaciju koja treba da lansira Balkan do nebesa

IT Portal kojeg smo prije gotovo 10 godina nazvali IT Revolucija su startali sada već “old school” geekovi.

Ekipa koja stoji iza tekstova su neki novi it odrasli uz sve čari interneta i modernih tehnologija. Kroz zanimljive i informativne tekstove prvi saznajte korisne savjete vezano uz internet zaradu i društvene mreže, te sve ostale tehnološke stvari.

Ako želite ostvariti saradnju sa nama javite se na mailove ispod.

OGLAŠAVANJE:

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@itrevolucija.com / info@tnt.ba
+387 62 554 222

Unazad nekoliko godina tehnologija strahovito napreduje i postaje sve veći dio naših života.

Zahvaljujući tome olakšan nam je pristup informacijama i neki zadaci, a neophodno je biti u toku s tehnologijom i zbog toga Vam IT revolucija web stranica svakodnevno servira zanimljive vijesti.

više o nama i saradnja
IT Portal i online zarada od kuće

Online zarada

Kao jedna od glavnih kategorija na web stranici IT revolucija ističe se kategorija stranice internet zarada. U ovoj kategoriji donosimo Vam novosti vezane uz zaradu na internetu.

Kroz niz zanimljivih i korisnih tekstova uputit ćemo Vas u osnove zarade putem računala i kako da dođete do prvog posla online. Zahvaljujući internetu i računalima danas je moguće zarađivati iz topline vlastitog doma i iako je za velike zarade početno određeno vrijeme.

Od početka je moguće internet honorarne poslove raditi uz standardni posao i tako povećati sadašnju zaradu i dodatno zaraditi uz stalan posao.

Društvene mreže su ono što je nekada bio trg

Društvene mreže postale su naša svakodnevica i gotovo da više vremena provodimo na njima, nego u interakciji s ljudima.

Zahvaljujući brzoj dostupnosti informacija, društvene mreže su u kratko vrijeme postale glavne stranice interneta i mobilne aplikacije.

U kategoriji društvene mreže donosimo vam novosti i korisne savjete oko njihovog korištenja i kroz niz zanimljivih tekstova donosimo Vam sve potrebne informacije oko njih.

it revolucija portal koje aplikacije treba imati na androidu?
IT Portal neophodan za dalji razvoj tržišta u regionu

Windows i drugi operativni sistemi

Kao najpoznatiji i najkorišteniji operativni sistem današnjih računala, Windows je zaslužio vlastitu kategoriju na web stranici IT revolucija.

U ovoj kategoriji možete saznati razne korisne savjete oko korištenja računala i kako da personalizirate Windows i njegove programe prema vlastitim željama.

IT Revolucija je sajt gdje možete saznati sve o telefonima

Kategorija telefoni rezervirana je za novosti iz svijeta smartphone-a i informacije oko odabira kvalitetnog mobitela u određenom budžetu.

Za Vas testiramo nove mobitele i sustave, te vam kroz niz korisnih tekstova donosimo razne savjete koji će Vam uštedjeti bateriju ili smanjiti potrošnju mobilnih podataka.

Donosimo i nove recenzije

Kategorija recenzije rezervirana je za testiranje mobitela, računala i raznih programa. Kroz ovu kategoriju donosimo Vam iskrene recenzije oko raznih stvari, koje će Vam olakšati odabir kod kupnje novog telefona, kompjutera ili aplikacije.

Savjeti i tipovi

Kategorija saveti na web stranici IT Revolucija portal donosi Vam razne korisne savjete oko svega povezanog s internetom i tehnologijom.

Razne it teme

Za sve teme povezane s internetom ili tehnologijom, koje ne spadaju u ni jednu od prethodno navedenih kategorija, rezervirana je kategorija razno. U ovoj kategoriji nalaze se razni tekstovi vezani uz internet i tehnologiju.

info@itrevolucija.com / marketing@tnt.ba