IT događaji

Dropšiping akademija sa Milošem Vasićem

Želite da pokrenete dropšiping biznis ali ne znate odakle da počnete?
Expert za dropšiping, Miloš Vasić gostuje 25. januara na Internacionalnom Univerzitetu u Sarajevu.
IUS Life – centar za cjeloživotno učenje, u saradnji sa Webmajstor.ba nastavlja sa edukacijom mladih osoba do 30 godina. 25. januara gost na IUS-u je Miloš Vasić, expert za dropšing. Miloš ima uspješnu dropšiping akademiju koju je do sada pohađalo preko 500 učesnika.

Obzirom da je izgradio nekoliko uspješnih online shopova i potrošio više od 30.000$ na facebook reklamiranje, možemo slobodno reći da ima dovoljna znanja i iskustva koje će rado podijeliti s Vama, a bitno je napomenuti da ima uspješan shop koji mjesečno generiše 5000$.

Na ovoj akademiji naučićete SVE o dropšipingu, trenutno najprofitabilnijem online biznis modelu. Nakon ove akademije bićete potpupno osposobljeni da vodite sopstveni dropšiping biznis i imaćete priliku da budete finansijski nezavisni u svakom smislu!
Miloš će direktno na svom laptopu pokazati kako se pravi i podešava shop, postavljanje Facebook i Instagram reklame, te kako doći do prvih kupaca.
Cijena kotizacije iznosi 60,00 KM. Svi koji rezervišu svoje mjesto do 17.1.2020. ostvaraju popust od 50%. U cijenu kotizacije uračunat je ručak.
Požurite, jer broj mjesta je ograničen!
milos vasic akademija

p.s.s. U idućih 48 sati (srijeda 15.1.2020. 16:00) važi posebna AKCIJA. Kupiš jednu kotizaciju po cijeni od 30,00 KM, druga je GRATIS!

Svoje mjesto možete rezervisati na linku:
https://life.ius.edu.ba/bs/content/ius-life-prijavi-se-online

Uplatu kotizacije možete izvršiti na broj računa:
IUS Life – Centar za cjeloživotno učenje
1861010310010955
Svrha uplate: Dropšiping akademija