back to top

Kako skinuti Pokemon Go i igrati

Šta je to Pokemon Go i kako skinuti Pokemon Go ?

Pokemon Go je drugi pokušaj Nitenda u svijetu “realnih” igara za Apple i Android uređaje. Pokemon Go se već pokazao svojom popularnošću, igrači su rasrpostanjeni diljem svijeta u lovu na svoje Pokemon-e.

Većina svijeta jedva čeka da uhvati Pokemone na svojim pametnim telefonima. Iako Pokemon Go nije dostupan u mnogim državama igra se veoma razliva u Americi,Engleskoj, Kanadi, Njemačkoj, Australiji i Novom Zelandu. Oni koji se nalaze u Japanu i drugim državama primorni su malo da pričekaju. Pokemon Go svaki dan dolazi u nove regije.

Nažalost Japan je primoran da čeka, vjerovatno zbog velike populacije budućih igrača kao i gustuće naseljenosti zbog mapa.

Kada ste skinuli Pokemon go, pročitajte neko Pokemon Go uputstvo kako bi olakšali hvatanje Pokemona. Također možete zaraditi i novac pomoću Pokemon Go, to više možete pročitati na našoj stranici.

Pokemon Go- sitni problemi na koje možete naići

Također preporučujemo vam da ugasite pozadinske aplikacije i smanjite procenat osvjetljenosti displeja kako bi produžili vijek baterije za duže igranje i lov na Pokemone.

Pokemon Go se pokazao kao veoma popularna igra koja je buknula od jednom. Ako se ne budete mogli konektovati na server to ne zna?i da je do vas. Jednostavno server nije UP, vjerovatno zbog održavanja ili preopterećenosti.

Pokemon Go nije dostupan u mojoj državi – kako da skinem Pokemon Go i da igram

Postoji način za vas da igrate Pokemon Go bez čekanja da izađe za vašu državu. Mi ćemo vam pokazati kako da preuzmete.

Ako želite igrati Pokemon Go na vašem Android ure?aju, a Pokemon Go nije napravio ga dostupnim u vašoj državi, onda pratite sljedeće korake.

Kako preuzeti APK fajl

Prvo što treba da učinite jeste da odobrite instalaciju aplikacija od nepoznatog porijekla. Koristite ovo sa oprezom !

Ovo možete naći u Postavke->Sigurnost

Sada je potrebno da preuzmemo Pokemon Go APK fajl. Na vašem android uređaju uđite na slijedeći link Kliknite OVDJE

Skinite zatim pokrenite instalaciju. Sada možete igrati Pokemon Go.

Kako skinuti Pokemon Go za iOS ure?aje

Ako imate iPhone ili neki drugi i OS uređaj, procedura je malo drugačija.  U App Store Pokemon Go će biti dostupan ali nećete ga moći skinuti ako nije dostupno u vašoj državi.

Odjavite se iz Apple ID

Prvo što morate da učinite jeste da zavarate vaš Apple urexaj da se nalazite u nekoj drugoj državi gdje je Pokemon Go dostupam. Otvorite Postavke i kliknite na Apple ID , zatim kliknite log out – odjavi se.

Nakon toga idete u Setting ->General >Language i Region i odaberite US,Novi Zeland ili Australiju.

Otvorite App Store. Pretražite Pokemon Go i on bi se trebao pojaviti. U slučaju da se ovo ne desi potrebno je da kreirate novi Apple ID.

Kada budete kreirali novi Apple ID, u Billing menu dodajte US, Novi Zeland ili sl, a addresu možete naći pomoću Google Maps.

Ovo će omogućii da da preuzmete Pokemon Go, da skinete i igrate.

Kako skinuti Pokemon Go,

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti