Najbolje aplikacije za zaradu na Androidu – TOP 7

Najbolje aplikacije za zaradu na Androidu. Ovo su aplikacije pomoću kojih možete zaraditi putem android mobitela.

Kada pogledate vaš telefon, verovatno mislite o trošenju novca, više nego o zaradi istog. Sama usluga prilično košta, da li kupovinom vaučera ili mesečnim plaćanjem.

Na svu sreću postoje aplikacije za zaradu na Google Play trgovini koje vam mogu pomoći da nadoknadite jedan deo troškova.

Google Opinion Rewards

Ovo će možda zvučati kao iznenađenje Google ima vlastitu aplikaciju koju možete koristiti da zaradite novac.

Sa Google Opinion Rewards možete zaraditi Google Play kredit ispunjavanjem anketa.

Primitićete obaveštenje svaki put kad je nova anketa dostupna i potrebno vam je samo nekoliko minuta da odgovorite na niz pitanja  ništa strašno.

Nakon što ispunite anketu, zarađujete kredit za Google Play trgovinu kog možete iskoristiti da kupite aplikacije, muziku, filmove i slične stvari. Mnoge od anketa imaju rok za ispunjavanje, tako da pobrinite se da ne čekate predugo da ih ispunite.

najbolje aplikacije za zaradu na androidu
Najbolje aplikacije za zaradu na Androidu - TOP 7

PiniOn

Koristite PiniOn da zaradite novac sa fotografijama, mišljenjima o uslugama, brendovima i proizvodima i istraživanjima. Aplikacija nudi zadatke koji se vrlo lako i brzo mogu izvest. Možda ćete malo morati i izaći iz kuće, ali to je i dobra stvar.

Možete suziti svoje zadatke na zadanu adresu, delovati virtualno ili zakazivati misije. Što više delujete, to više misija dobijate, a time i više novca možete zaraditi. Možete zatražiti isplatu novca na svoj bankovni ili PayPal račun.

Freelancer

Freelancer (honorarac) baš i nije aplikacija preko koje možete zaraditi novac online za nekoliko minuta, već aplikacija za pronalazak poslova preko kojih možete zaraditi nešto dodatnog novca.

Poslodavci imaju projekte i honorarci daju predloge o vremenu izvršenja i vrednosti njihovih usluga. Na kraju, honorarac dobija posao ako njegovi predlozi odgovaraju potrebama.

najbolje aplikacije za zaradu na androidu
Najbolje aplikacije za zaradu na Androidu - TOP 7

QuickCash

QuickCash je još jedna od aplikacija koja vam plaća da testirate nove aplikacije i web stranice. U ovoj aplikaciji 1000 poena je jednako $1.

Nakon dostignuća vrednosti koju želite možete preneti vaš na PayPal račun.

Minimalan iznos koji možete napraviti je $1. Nije toliko teško doći do ove cifre, jer poeni za testiranje aplikacija variraju od 23 do 3.000.

MintCoins

Umesto kredita za Google Play prodavnicu, MintCoins vam daje priliku da hladno zaradite čistu gotovinu.

Možete dobiti virtualne novčiće preuzimanjem besplatnih aplikacija, gledanjem videa, registracijom na web stranice, ispunjavanjem anketa i pozivanjem prijatelja da rade isto.

Čim vaše stanje postane $1 slobodni ste da povučete svoju zaradu na PayPal račun, ili možete čekati i pustiti da se ta cirfra podigne ako tako želite.

najbolje aplikacije za zaradu
Najbolje aplikacije za zaradu na Androidu - TOP 7

AppCasher

Ako vam plaćanje za testiranje aplikacija izgleda kao odličan način da provedete vreme, AppCasher je baš stvar za vas.

Možete zaraditi kredit za instaliranje i pokretanje aplikacija, a ti krediti se kasnije mogu konvertovati u poklon kupone koje možete koristiti za kupovinu stvari sa Amazona ili iTunesa. Takođe možete se odlučiti da se vaš novac prebaci na PayPal račun umesto toga.

Isto tako možete pozvati prijatelje da isprobaju ovu aplikaciju, tako što ćete im dati referral kod, a vi ćete zaraditi nešto dodatnog kredita za svaku osobu koja počne koristiti ovu aplikaciju.

CashPirate

CashPirate je aplikacija koja pretvara bodove u novac. Registrovani korisnici mogu testirati aplikacije, učestvovati u anketama, igrati igrice i pozvati ostale prijatelje da se pridruže.

Hiljadu poena u ovoj aplikaciji je jednako jednom dolaru, a to se može konvertovati da kupujete stvari na Google Play prodavnici, ili transferovati na vaš PayPal račun.

najbolji android telefoni
Najbolje aplikacije za zaradu na Androidu - TOP 7

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 3 / 5. Brojanje glasova: 4

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti