ITRevolucija saznaje: Kako snimati live na Instagramu

Nedavno smo objavili vest da je Instagram uveo opciju Live-Stream. U ovom tekstu vam donosimo uputstva kako da snimate uživo na Instagramu.

Kako snimati uživo na Instagramu i slati grupne poruke koje nestaju sa novim ažuriranjima?

Instagram u poslednje vreme čini sve da bude jači od Snapchata, a dokaz za to su nove opcije u kojima korisnici Instagrama sada mogu uživati.

Kompanija je najavila dve nove dugo očekivane opcije. Prva opcija je za one koji se pitaju kako da snimaju uživo na Instagramu. Pored opcije uživo, postoji i opcija u kojoj poruke koje šaljete nestaju, nešto slično Snapchat-u. Dakle, ako ste oduvek želeli da šaljete poruke koje će nestati kao na Snapchatu, sada to možete. Ako ste nekada želeli da snimate video zapis uživo, sada to možete.

Kako snimati live na Instagramu ?

kako snimati live na instagramu
ITRevolucija saznaje: Kako snimati live na Instagramu

Pokretanje snimanja uživo je vrlo jednostavno. Sve što treba da uradite je da prevučete nalevo da biste pristupili funkciji kamere. Prva opcija na dnu biće „Uživo“. Izaberite ovu opciju, a zatim dodirnite tekst „Pokreni video uživo“.

Pošto Instagram zna da želite prezentaciju, poručiće svim svojim sledbenicima da snimaju uživo. Na taj način mogu da komuniciram sa vama i komentarišem vaš video uživo. U gornjem desnom uglu imate mogućnost da zaustavite video uživo. Imajte na umu da će se svi video zapisi uživo izbrisati odmah nakon završetka emitovanja.

Napomena: Video uživo možda trenutno nije dostupan svima i još uvek ga testira mali procenat korisnika pre potpunog ažuriranja.

Nadamo se da ste naučili kako snimati live na Instagramu.

Veoma jednostavno pošaljite poruke koje nestaju

Da biste poslali poruke koje će nestati, možete ih poslati prevlačenjem udesno i izborom kome ćete ih poslati. Drugi način je da jednostavno dodirnete ikonu papirnog aviona koja se nalazi u gornjem desnom uglu da biste otvorili direktnu poštu. Osoba kojoj šaljete poruku sada će imati oznaku plavog kruga.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Supported by TNT Grupacijaspot_img

ne propusti