Nova aplikacija za spojeve: Povlačite desno ako ste se nasmijali na memove

Ako vam je dosadio Tinder, a smisao za humor presudan vam je kod ljubavnog partnera, provjerite Schmooze, novu aplikaciju za upoznavanje koja se temelji na memovima.

“Ova aplikacija za upoznavanje poziva korisnike da prevlače prstom po memovima, a ne ljudima, slažući ih po smislu za humor”, piše portal Business of Business.

Dakle, koncept je sličan Tinderu – samo povucite prstom udesno ako se jako nasmijete na nečiji meme ili ulijevo ako ste se malo ili se uopće niste nasmijali. Tako možete upoznati svog idealnog partnera.

Kreatorica aplikacije je 27-godišnja Vidya Madhavan. Ideju o aplikaciji dobila je dok je radila kao analitičar u Indiji i premišljala se hoće li upisati postdiplomski studij u Kaliforniji.

Humor ju je spojio sa sadašnjim suprugom

Tada se mailom javila na adrese desetero ljudi, a dobila je samo jedan povratni odgovor. S tim je čovjekom počela komunicirati kroz šalu, a na kraju se i udala za njega. Vjenčanje je, kaže, posljedica njihovog zajedničkog smisla za humor i to joj je dalo ideju da napravi aplikaciju za upoznavanje takvog tipa.

Inače, prema studiji iz 2011. godine objavljenoj u časopisu De Gruyter Mouton, istraživači su promatrali više od 3000 parova iz pet zemalja te su otkrili da su parovi sretniji ako su im partneri smiješni.

Nova aplikacija za spojeve: Povlačite desno ako ste se nasmijali na memove Noob.ba.

www.noob.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti