Ako vam jedan nije dovoljan, sad možete imati četiri: Facebook će uskoro omogućiti korisnicima da imaju više profila

Facebook će u sklopu svog najnovijeg testa omogućiti nekim korisnicima da imaju više profila, a sve kako bi ih potaknuli da ostanu na platformi i ne pređu na konkurentske društvene mreže.

Naime, pojedini će korisnici moći izraditi do četiri dodatna profila na Facebooku, koja će biti vezana za njihov izvorni. Ideja je da se dodatni profili mogu koristiti u različite svrhe, pa tako jedan može biti samo za prijatelje, jedan za suradnike, a druga dva za zabavu ili nekakve ostale lične interese.

Vijest o testiranju potvrdio je za The Verge i glasnogovornik Facebooka, Leonard Lam.

„Kako bismo pomogli ljudima da prilagode svoje iskustvo na temelju interesa i osobnih veza, testiramo način da ljudi imaju više od jednog profila, povezanog s onim glavnim. Svako ko koristi Facebook mora nastaviti slijediti naša pravila“, rekao je Lam.

Dakle, korisnici će i dalje imati jedan „glavni“ profil, pomoću kojeg će se po želji moći prebacivati na one koji su povezani. Ako korisnik na jednom od njih prekrši neko pravilo Facebooka, to će se odraziti i na ostale profile.

Međutim, zanimljivo je da korisnici na dodatnim profilima neće morati koristiti svoj pravi identitet, sve dok njihovo „zamjensko“ ime ne krši pravila Facebooka i ne uključuje brojeve ili posebne znakove.

pressmediabih.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Supported by TNT Grupacijaspot_img

ne propusti