Oglašavanjespot_img
HomeInternet zaradaAplikacije Za Zaradu U 2021

Aplikacije Za Zaradu U 2021

Oglašavanjespot_img

Zaradite novac preko vašeg mobilnog uređaja uz ove aplikacije

Danas imate mogućnost da zarađujete preko vaših mobilnih telefona ili laptopa jer postoje aplikacije za zaradu u 2021. godini. Internet nam je zasigurno olakšao svakodnevnicu.

Iz udobnosti svog doma možemo platiti račune, dogovoriti sastanak, razgovarati sa prijateljima, kupovati šta god poželimo i još mnogo toga. Jedna od stvari koja bez interneta ne bi bila moguća je raditi od kuće.

Danas, možete biti freelancer i raditi za ljude iz cijeloga svijeta ili obavljati jednostavne poslove koje možete raditi u slobodno vrijeme. Iz ovog razloga aplikacije za zaradu u 2021. godini postale su najtraženije u Google Play-u i App store-u.

Zbog pandemije koja je zadesila cijeli svijet u 2020. godini mnogi su morali svoje poslove tražiti na internetu. Rad od kuće je jedna od pozitivnih stvari 21. stoljeća i stoga vam donosimo listu najboljih aplikacija za zaradu u 2021. godini.

Fiverr

Lista najboljih aplikacija za zaradu ne bi bila potpuna bez Fiverr-a. Ovo je najpopularnija platforma za freelancing poslove. Vjerovatno se upoznati koliko je freelancing posao isplativ i odličan za sve studente i one koji žele dodatno uštediti.

Možete kreirati logo, reklamu, napisati tekst ili riješiti neki programerski posao? Onda je Fiverr aplikacija za vas jer će vas povezati sa svim klijentima koji traže vaše usluge iz cijeloga svijeta.

Dakle, kako bi zaradili na ovoj aplikaciji dovoljno je nudite uslugu u kojoj ste najbolji i za koju smatrate da je tražena na ovoj platformi.

Plaćanje se, kao i na većini ovakvih aplikacija, vrši putem PayPal – a. Važno je napomenuti da Fiverr uzima oko 20 % provizije od vaše zarade, uključujući i vaše napojnice.

aplikacije za zaradu u 2021

Swagbucks

Swagbuck aplikacija je jedna od onih koje ne nude previše zahtjevne poslove. Na ovoj aplikaciji možete zaraditi gledajući reklame, igrajući igrice ili ispunjavajući ankete. Za razliku od Fiverra gdje možete zarađivati i više nego dovoljno, na Swagbucksu to nije slučaj.

S obzirom da su u pitanju veoma lagani poslovi za koje nije potrebno posjedovati određene vještine očekujte skromnu zaradu preko ove aplikacije.

Kada izvršite neki zadatak zaradit ćete određen broj Swagbucks bodova, što se kasnije pretvara u novac. 100 Swagbucks bodova je 1 $. Novac možete preuzeti preko PayPala ili u obliku poklon bonova koje možete iskoristiti na određenim stranicama.

Iako zarada nije velika, ovo je odlična aplikacija preko koje slobodno vrijeme možete unovčiti i pretvoriti u nešto korisno.

Ebay

Ukoliko imate previše stvari kod kuće onda je ovo izvrsna prilika za dodatnu zaradu. Preko E – baya ili bilo koje druge platforme za prodaju možete zaraditi sasvim dovoljno i uštediti.

Odjeća, stare kovanice ili poštanske markice, CD-ovi ili bilo šta drugo može se na E – bayu prodati. Pogotovo u posljednjih godinu dana tražene su starije,vintage stvari iz 2000-tih. Ukoliko imate zanimljivu stvar koja vam samo skuplja prašinu onda je vrijeme da zaradite nešto novca.

Naravno, prilikom postavljanja cijene budite realni. U slučaju da niste sigurni u vrijednost vašeg proizvoda istražite koliko drugi prodaju slične stvari i pronađite zlatnu sredinu.

Poshmark

Aplikacija Poshmark prilagođena je prodaji odjeće i pribora. Registracija je veoma jednostavna i brza. Nakon registracije uslikajte vaš proizvod ili učitavate fotografije svoje stavke, ispunite opis, odredite cijenu i objavite ga.

Također možete istaknuti stavke u “Posh parties” aplikacije, koje su virtualni događaji kupovine usredotočeni na određene brendove, kategorije i teme.

Poshmark vam putem e-maila šalje poruku s unaprijed plaćenom pošiljkom nakon kupnje. Sve što vi trebate uraditi je poslati pakte. Plaćanje se vrši online u većini slučajeva preko PayPala ili bilo koje druge platforme za online transakcije novca.

Za prodaju putem Poshmarka ova aplikacija uzima proviziju od 2,95 $ za prodaju ispod 15 $ i 20 % proviziju za prodaju od iznosa iznad 15 %.

Aplikacije za dostavu Wolt, Trovo

U posljedne vrijeme mogli ste primjetiti da se na našim prostorima šire aplikacije za dostavu. U nekoliko klikova možete naručiti iz vašeg omiljenog restorana.

Iako ovo nije online posao svakao da uključuje aplikaciju jer preko nje preuzimate narudžbe. Za ove poslove potrebno je da imate automobil, biciklo ili motor i naravno mobitel.

Preko ovakvih aplikacija možete zaraditi sasvim pristojan iznos novca, te na vama je koliko želite dnevno preuzeti narudžba za isporuku.

aplikacije za zaradu u 2021

Neobux

Neobux je platforma koja plaća za gledanje reklama, igranja igrica i popunjavanje anketa i upitnika. Zarada je minimalna u odnosu na neke druge aplikacije ali je ovo tipično za ovu vrstu poslova. Ipak je u pitanju zadatak koji ne oduzima mnogo vremena i zahtjeva posobene vještine, znanja.

Registracija je vrlo jednostavna i tek kada se prijavite možete dnevno gledati samo 4 reklame. Ukoliko vaš profil nije aktivan, Neobux će izbrisati nalog nakon 30 dana ne korištenja.

Ako ne znate kako da ispunite slobodno vrijeme onda je ovo pravi način jer možete i uštediti novac!

MyPoints

MyPoints je aplikacija koja je osnovana 1996. godine. Radi na istom principu kao Neobux ili Swagbucks. Na ovoj platformi možete zaraditi gledajući reklame ili igrajući igrice te možete skupiti virtualne bodove.

Virtualne bodove možete unovčiti ili zamijeniti za poklon bonove koje možete iskoristiti na određenim stranicama. Kada se prvi put priključujete ovoj aplikaciji dobit ćete 10 $ bonusa.

Budite pažljivi prilikom biranja aplikacija

Postoji veliki broj aplikacija koje nude novac za izvršavanje poslova poput igranja igrica ili popunjavanja upitnika ali vrlo važno je da budete pažljivi. Neke aplikacije su scam i nakon što im upišete svoje podatke mogu vas prevarit. Zbog toga prije nego što se odlučite za instalaciju određene aplikacije dobro istražite iskustva korisnika.

Oglašavanjespot_img
Oglašavanjespot_img