back to top

Igrači željno iščekuju novi GTA 6, a informaciju da je glavni lik žena, začinila je nova da će biti dva lika i to sestra i brat

Hrvatski HCL javlja nove informacije koje cure među gejmerima o novoj igrici GTA 6 koja izlazi uskoro, sliku i tekst prenosimo u cjelosti.

Nedavno smo dobili prvi službeni komad informacije o GTA 6, a radilo se samo o potvrdi da je igra u razvoju. To je naravno poslužilo kao ulje na vatru svim dežurnim internet prognozerima, tračerima i navodnim leakerima da krenu opet zamišljati kako će GTA 6 izgledati i predstavljati te informacije kao nekakvo znanje koje im je povjereno u tajnosti.Dakle, u krugovima takvih gaming tračera već godinama se šuška o GTA 6 jer je to vruća tema koja privlači oči i klikove, ali budući da razvojni studio Rockstar još ništa o GTA 6 nije službeno objavio – sve dosadašnje tračeve valja uzeti s velikom dozom soli.Isto vrijedi i za ovaj najnoviji koji vam prenosim ovdje na HCL-u čisto jer mi je pomalo simpatičan.Cijela stvar dolazi s Twittera, gdje je trač objavio korisnik Matheusbr9895_ na portugalskom pa su neke finese možda izgubljene u prijevodu (vidi mene, prenosim najvjerojatnije netočan trač i brinem se je li dobro preveden).Uglavnom, trač kaže da će se GTA 6 u svom Story Modeu vratiti na koncept s više glavnih likova, no dok je GTA 5 imao tri protagonista, GTA 6 će navodno imati samo dva – brata i sestru. Na samom početku igre, vremenski smještenom u 2003. godinu, njih dvoje bit će razdvojeni nakon što im netko ubije roditelje. Kasnije će brat postati Batman, a sestra Catwoman? Šalim se, šalim se…Kaže trač i da će GTA 6 imati uništivi okoliš pa čak i “adaptivnu” mapu koja će se mijenjati kroz vrijeme te ovisno o stupnju prelaska Story Modea. Cijeli ovaj procur informacija završava idejom da će konkretnije marketinške aktivnosti za GTA 6 krenuti “uskoro”, ususret planiranom izlasku igre 2024. godine. To je otprilike u skladu s nekim prijašnjim tračevima, ali sve to uzmite s grudom soli – Rockstar dosad nije ni natuknuo kada bi nova igra mogla izaći.Ali ideja zvuči zanimljivo, zar ne? GTA 6 da ima muški i ženski glavni lik?A zamislite da su toliko razdvojeni jedno od drugog da se nalaze na kompletno različitim mapama! A mi kao igrači moramo spojiti bracu i seku tako da rješavamo misije prvo na jednom, pa onda na drugom kraju mape, polako gradeći ceste koje spajaju dvije mape u jednu. Eto vam novog trača! Prevedite to na portugalski, pa onda portugalski na mađarski, pa opet na engleski i onda bacite na Twitter. Možda netko povjeruje.U međuvremenu, javite kako vam se čini ovaj trač? Uvjerljiv i zanimljiv? I bi li vam bilo draže da GTA 6 ima samo jednog glavnog lika, kao u dobra stara vremena.

HCL/PRESS

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti