back to top

HONOR X6 po povoljnoj cijeni, sada dostupan u Hrvatskoj

HONOR X6 ima impresivan sistem trostrukih kamera, bateriju koja omogućava cjelodnevnu upotrebu i veliki prostor za pohranu – i po pristupačnoj cijeni

Zagreb, 05.11.2022. – Globalni tehnološki brend HONOR službeno je pustio u prodaju pametni telefon HONOR X6 u Hrvatskoj. To je najnoviji uređaj X serije koji korisnicima širom svijeta pruža najmoderniju tehnologiju po pristupačnoj cijeni. Pored brojnih odličnih karakteristika, HONOR X6 je opremljen i veoma moćnom baterijom kapaciteta 5.000 mAh[1]sistem trostrukih kamera sa glavnom kamerom od 50MP i velikom proširivom memorijom koja ide uz memoriju od 4GB + 64GB.

honor x6

Dugotrajna baterija za cjelodnevnu upotrebu telefon

Opremljen baterijom od 5.000 mAh, HONOR X6 pruža do 17 sati onlajn video striminga, 18 sati pretraživanja društvenih medija ili čak 31 sat slušanja muzike[2] – i sve to sa samo jednim punjenjem.

honor x6

Pažljivo dizajniran sistem kamera

HONOR X6 ima trostruki sistem kamera koji se sastoji od glavne kamere od 50MP, makro kamere od 2MP i dubinske kamere od 2MP. Uz ovu odličnu kombinaciju kamera, korisnici će lako zabilježiti sve svoje omiljene trenutke i njihova potreba za kreativnim izražavanjem uvijek će biti zadovoljena.

 

Odlično vizuelno iskustvo sa naprednom zaštitom očiju uz HONOR FullView ekran

Sa 6,5-inčnim[3] HONOR FullView[4] ekran, HONOR X6 pametni telefon pruža korisnicima odlično iskustvo gledanja. Sa funkcijama zaštite očiju kao što su Režim udobnosti za oči i Dark Mode, čitanje, gledanje video zapisa ili fotografija biće mnogo udobnije – čak i na direktnom suncu ili pri slabom osvetljenju. Pored toga, nudi i HONOR X6 eBook – jedinstveni način rada u kojem ekran postaje crno-bijel, što olakšava čitanje e-knjiga na uređaju.

 

Besprekorno korisničko iskustvo s velikom memorijom i pametnim funkcijama

Pored 64 GB podatkovne memorije, HONOR X6 pametni telefon podržava i veliku proširivu memoriju kapaciteta do 1TB MicroSD[5]koji može zadovoljiti različite zahtjeve korisnika.

HONOR X6 pokreće HONOR Magic UI 6.1 baziran na Android 12 operativnom sistemu. HONOR Share, ovaj telefon omogućava brz bežični prijenos podataka putem HONOR uređaja, koji uključuju pametne telefone, tablete i laptope. Sa funkcijom Efikasan Smart Desktopkorisnici mogu prilagoditi widgete početnog ekrana i pristupiti informacijama bez otvaranja aplikacija, dodatno povećavajući efikasnost i produktivnost.

honor x6

Cijena i dostupnost

Dizajniran za sve koji prate modne trendove, HONOR X6 dolazi u dvije atraktivne boje – crnoj Midnight Black i plavo Ocean Blue.

Dostupan je kod operatera Telemach, te u eKupi, Links, Elipso, Sancta Domenica, Smartson, Makromikro i drugim maloprodajnim partnerima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 kuna (172,41 eura).

[1] Nominalni kapacitet je 4900 mAh (baterija se ne može izvaditi).

[2] Podaci iz HONOR laboratorije. Vrijeme upotrebe može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi.

[3] Podaci iz HONOR laboratorije. Sa dizajnom zaobljenog ugla, dužina dijagonale ekrana je 6,5 inča kada se meri u odnosu na standardni pravougaonik (stvarna vidljiva površina je nešto manja).

[4] FullView ekran je uobičajen koncept u industriji koji se obično odnosi na ekran sa uskim okvirima i visokim odnosom ekrana i tela.

[5] MicroSD kartice se prodaju zasebno.

Post HONOR X6 pristupačna cijena, sada dostupan u Hrvatskoj, prvi put se pojavio na PC CHIP-u.
pcchip.hr

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti