back to top

Kako skinuti i instalirati Minecraft ? (Video) | ITRevolucija

Danas objašnjavamo kako skinuti i instalirati Minecraft.

Iako je davno izašao, Minecraft je i dan danas može se reći kultna igrica. Ono što je očaralo ljude kada je izašao je činjenica da je celi svet napravljen od kockica. Mi sami možemo izgraditi kakav god svet želimo. Iako nije imao priču njegov odlični multiplayer i dan danas zabavlja svakodnevno veliki broj ljudi.

Ima toliko raznih modova koji stvarno udahnu svežinu igrici i teraju vas da je igrate. Jedan od meni zanimljivijih je onaj gdje se dosta igrača nalaze na malom izolovanom ostrvu i deo vas ima zadatak da ubije druge igrače, ali da ne bude otkriven. Tako poprilično jednostavna igra postaje pravi izazov. Verovatno se neki naši stariji čitaoci sećaju tih dana kada su trčali iz škole

kako skinuti i instalirati minecraft

kući da uključe računar i istražuju ogromni svet Minecrafta sa svojim drugovima. Da ne pominjem kakva je avantura kada propadnete u podzemni svet gdje je pod bukvalno lava i morate paziti gde stajete. Nedavno je i story mode dodan, a u produkciji je i film.

Kako skinuti Minecraft ?

Znam da može biti konfuzno naći ovu igricu na internetu i sa multiplayerom, tako da ću vam ponuditi link sa kojem ga u par klikova možete preuzeti Minecraft.

Kako instalirati Minecraft ?

Nakon što ga skinete pokrenite instalaciju. Nakon klikanja next nekoliko puta samo vam preostaje da kliknete Finish. Sada imate Launcher na Desktopu koji je sam po sebi malen i nakon što unesete svoj Username, a ako želite i šifru da imate izabere u opcijama Premium mode iako je po meni to nepotrebno.

Nakon što kliknete Play moraćete zatvoriti Launcher i opet pokrenuti kako bi se onda igrica počela skidati. To bi trebalo biti to ako imate pitanja napišite u komentare, ali prvo se uverite da ste sve uradili kao što sam napisao.

Nadamo se da ste naučili kako skinuti i instalirati Minecraft.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti