back to top

Najbolje Android Multiplayer igrice | ITRevolucija

Saznajte koje su najbolje Multiplayer igrice za Android operativne sisteme.

Igrice za Android telefone postaju sve bolje i bolje. Pre su to bile proste puzzle igre, gde ste mogli pozvati prijatelje na fb da igrate zajedno.

I kada se pre reklo da igrica ima multiplejer, mislilo se na mogućnost proveravanja koji ste na rang listi u poređenju sa ostalim igračima. Sada imate ogroman broj igrica kod kojih možete igrati coop vs botova, tj, prijatelji i vi protiv botova, ili PvP tj. igrač protiv igrača. Sada ako želite da se vaša igrica razlikuje od mora sličnih , neophodno je da barem ubacite multiplayer.

U ovoj listi ćete videti moj izbor  najboljih multiplayer igrica ove godine. Igrice nisu poređane po nekom specifičnom redosledu.

1. Modern Combat 5

Ako kojim slučajem više volite strelce, postoji još jedan Gameloft FPS koji sumnjivo podseća na seriju Call of Duti. Modern Combat 5: Blackout je elegantna pucačina u kojoj, pored vrlo dobre kampanje za jednog igrača, imate i mogućnost mnogih različitih načina za više igrača. Dobra strana svega – igra nije pretrpana mikrotransakcijama. Loša strana – košta šest dolara

2. Slither.io

Snake je bila najpopularnija igra kada je izašla na Nokia 3310, a Slither.io je čak i bolji od nje. Slither. i radi po istom principu kao i njegov prethodnik – počinjete kao mala zmija koja raste jedući hranu oko sebe, ali dodavanjem mogućnosti za više igrača postalo je mnogo zabavnije. Igra je naravno podjednako zarazna kao i uvek

3. Clash of Clans

Jedan od najvećih fenomena na mreži Clash of Clans je igra koju bi bio greh ne staviti na ovu listu. To je strategija za više igrača u kojoj gradite selo. To isto selo treba da odbranite od drugih igrača koji rade istu stvar kao i vi. Kreatori igre su nedavno uveli klanovske ratove, koji su prema mnogim igračima već uveliko poboljšali. dobro razvijen multiplaier.

Trik ove igre je u tome što je njen model za slobodno igranje vrlo neupadljiv. Ako želite, možete kupiti valutu u igri (kristale) i pomoću nje ubrzati izgradnju zgrada. Ovo nema uticaja na dugoročno igranje, delom zato što igrači mogu doći do kristala igrajući samu igru. Clash of Clans je igra sa više platformi, što znači da ćete moći da upoznate igrače koji igraju ovu igru na iOS platformi.

4. Clash Royale

Od tima koji je napravio igru Clash of Clans dolazi još jedna odlična i zarazna igra pod nazivom Clash Roiale. Na prvi pogled, igra je MOBA sa dve trake koje stoje između vaše baze na dnu ekrana i vašeg protivnika na vrhu. Cilj svake trominutne igre je uništiti glavni protivnički toranj ili uništiti više pomoćnih tornjeva nego što ih on čini vama. Kule uništavate aktiviranjem borbenih karata koje mogu biti rulje (iz univerzuma Clash of Clans) ili uvredljiva ili odbrambena magija.

Pozvane rulje automatski odlaze na cilj prema unapred određenoj ulozi: divovi, na primer, imaju masivne HP, ali samo napadaju tornjeve i ignorišu neprijateljske jedinice, dok, recimo, vitezovi uvek prvo proganjaju protivnike. Resurs za izbacivanje kartice je vrsta eliksira koji se automatski obnavlja – svaka karta ima cenu eliksira u zavisnosti od potencije, a vaša ruka se stalno i nasumično dopunjava kartama koje imate u špilu. Stoga na prvi pogled igra pomalo podseća na Hearthstone …

Clash Roiale je igra za više igrača, što znači da ćete osim tutorijala u kojem igrate protiv botova, sve naredne igre igrati sa živim protivnikom. Pobeda u mečevima povećava vam rang za više igrača, a za nadogradnju dobijate i kofere sa dodatnim kartama i zlatnicima. Otvaranje svakog kofera traje od nekoliko sekundi do nekoliko desetina sati, što možete ubrzati trošenjem kristala koji se kupuju za pravi novac.

Sistem ne iritira jer vas ne ograničava u igranju, ali? samo u pogledu pribavljanja novih karata i njihove nadogradnje. Da biste bili uspešni u ovoj igri, moraćete da naučite prednosti i nedostatke svih karata i da ih strateški koristite tokom bitke. Ako napravite jedan pogrešan korak i odigrate jednu pogrešnu kartu, možete izgubiti bitku. Zato igrajte vrlo pametno i budite strpljivi.

5. Ultra Flow 2

UltraFlov 2 je savršena minimalistička puzzle igra u kojoj nemate bodova ili tajmera – sve je u znanju igrača. Cilj igre je baciti igru u gol, ali možete pokušati samo onoliko puta koliko je napisano na lopti. Još jedan pokušaj, i sve pada u vodu! Igra uključuje 180 besplatnih nivoa, kao i 180 nivoa koje možete otključati kupovinom u aplikaciji.

 

6. Fading Light

U ovoj igri kontrolišete svetleći kvadrat koji morate voditi kroz lavirint sakupljajući svetleće kristale i pazeći da se vaš kvadrat ne ugasi. Kontrole su slične igri Flappi Bird – morate da kliknete na desnu ili levu stranu kvadrata da biste je pokrenuli. Svetleći kristali su naravno u mraku, a zidove lavirinta možete videti samo uz pomoć? svetla vašeg kvadrata. Kreatori neprestano pokušavaju da ažuriraju igru novim funkcijama koje je čine još zabavnijom. Takođe, postoji opcija da uključite ili isključite oglase (bez plaćanja), kao i da odaberete koju vrstu oglasa želite da prikazujete u igri.

7. Asphalt Xtreme

Trik u igri Asphalt: Kstreme je u tome što nema asfalta. Nema čvrste površine, nema pravila, to je moto ove igre kroz koju se Gobi vozi kroz pustinju, Egipat, Tajland i druge neverovatne zemlje i regione. Dostupni su terenski automobili i trkačke mašine. Sjajno je što se takmičenje igrača podržava putem mrežnog režima. Šta igra nudi: 35 neobičnih vozila poput Monster Truck, Buggi, Muscle Car, SUV ili Trucks.

Pronađite svoj stil vožnje sa 7 tipova terenskih automobila sa novim izazovima. Vozite najveće svetske marke kao što su Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Predator, Dodge, Chevrolet i drugi licencirani terenski automobili. Režim za više igrača u realnom vremenu – Internet trke sa 8 igrača istovremeno, uz lude vožnje jedni protiv drugih. Ceo svet je vaša staza – osetite promene na egzotičnim trkačkim mestima, uključujući peščane dine, područja Nila, šumu Phuket na Tajlandu, industrijske parkove Stahlverke u Detroitu itd. Prilagodite svoje vozilo po svom ukusu – promenite stil automobila kao i snagu pomoću raznih dodataka i još mnogo toga.

8. Hearthstone

Heartstone je besplatna igra zasnovana na kartama, u kojoj je svaka igra? koristi čudovišne mape i uroke zasnovane na Varcraft univerzumu kako bi eliminisao protivnike u mrežnim bitkama. Svaki od devet heroja koji su dostupni u igri ima svoju posebnu karakteristiku i skup specifičnih mapa za njega. Ova igra je bez sumnje najbolja besplatna kartaška igra i možete je preuzeti sa donjeg linka.

9. Real Boxing

Real Boking je borbena igra koja igračima od samog početka daje do znanja da to nije još jedna slučajna igra koju treba obrisati za jedan dan. Nastoji da to postigne sa više nego solidnom grafikom, relativno složenim borbenim sistemom i širokim spektrom kozmetičkih modifikacija koje se nude za vašu smrt. Igra takođe ima veoma dobar mod za više igrača u kojem se, kao što ste pretpostavili, borite protiv protivnika širom sveta.

10. Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4 je igra koja mnogo kopira i pod mnogo toga mislimo gotovo sve, od Blizzard-ovog Diabla. Ono što ga čini jedinstvenim i zabavnim je režim za više igrača u kojem možete igrati timsku smrtnu utakmicu, proći kampanju ili igrati jednostavan PvP protiv jednog igrača. Naravno, već je sahranjeno. dobro poznate mikrotransakcije gameloft-a, ali to ne znači da ne možete uživati.

Sigurno nisam sve najbolje multiplejer igre za Android nabrojao, tako da slobodno vi u komentare napišite koje su po vama najbolje.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti