back to top

Kako zamijeniti lice na slikama

Zamjena lica je jedan od mnogih načina da se zabavite sa slikama.

Kako zamijeniti lice na slikama? Online alati i web stranice omogućuju uživanje u izmjenama lica bez potrebe za tehničkim uređivanjem.

Bilo da ste radoznali da vidite kako bi vaše lice izgledalo zamijenjeno licem vašeg prijatelja, ili želite da se izbezumite dodavanjem starijeg lica na tijelo bebe, postoje web stranice koja vam to omogućava. Evo četiri najbolje web stranice za zamjenu lica.

Kako zamijeniti lice na slikama

Face Swapper

Ako tražite jednostavan alat za zamjenu lica koji vas ne vodi kroz više koraka, to je to. Face Swapper ima jednostavan interfejs koji vam omogućava da jednostavno otpremite ili prevučete i ispustite slike.

Nakon što postavitee svoju sliku, moći ćete da odaberete lice sa liste priloženih slika. Možete odabrati da li želite da vidite mušku ili žensku listu lica.

Niste prisiljeni da birate sa ponuđene liste, jer postoji opcija za postavljanje originalne slike za zamjenu lica. Kada odaberete lice s kojim želite zamijeniti, kliknite na Swap Face Now, a zatim preuzmite konačnu sliku.

kako zamijeniti lice na slikama
Kako zamijeniti lice na slikama?

Icons8

Icons8 je platforma za dizajn koja nudi različite alate za dizajn. Među ovim alatima, naći ćete i  mijenjanje lica. Ovaj alat vam omogućava da napravite kvalitetnu zamjenu lica u visokoj rezoluciji.

Kada posjetite alat za zamjenu lica na Icons8, možete testirati alat zamjenom lica slavnih na stranici. Ovo vam jednostavno daje osjećaj šta možete očekivati ​​od ovog alata. Ako želite zamijeniti više lica odjednom, možete učiniti upravo to pomoću funkcije zamjene više lica.

Ovom alatu možete pristupiti kroz trodnevnu besplatnu probnu verziju. Nakon toga, možete platiti 19 USD mjesečno, ili 99 USD za godišnju pretplatu.

Face Swap Online

Postoji dosta alata za automatsku zamjenu lica kojima možete pristupiti, gdje jednostavno trebate kliknuti na dugme. Ali, ovaj nudi nešto drugačije.

Face Swap Online je za svakoga ko ima želju da stvari radi ručno. Ovdje ćete naučiti kako napraviti realističnu zamjenu glave pomoću alata za sastavljanje.

Ako vam se ovo čini previše komplikovano, dobra vijest je da na stranici možete naći korak po korak demonstraciju koja vam pokazuje kako zamijeniti lice sa nekom drugom slikom.

Možete koristiti ponuđene alate za uređivanje kako biste bili sigurni da se slike dobro uklapaju. Alat također nudi dodatne naljepnice koje možete dodati svojim izmjenama lica.

kako zamijeniti lice na slikama
Kako zamijeniti lice na slikama? Najbolje aplikacije

ChangeFaces.com

ChangeFaces.com je alat koji vam daje skup zabavnih slikovnih scena u kojima možete promijeniti lice na slici.

Pomoću ovog alata možete istražiti zamjenu lica na jedinstven način. Možete birati između kolekcije lica na web stranici za zamjenu. Da dodate svoje slike, možete snimiti selfie ili prebaciti slike sa svog uređaja.

Najbolji dio je to što su neke od scena na slici grupne fotografije na kojima možete promijeniti više od jednog lica. Kada završite, možete preuzeti slike u željenom formatu i podijeliti ih sa prijateljima.

kako zamijeniti lice na slikama
Kako zamijeniti lice na slikama

Kada je u pitanju snimanje selfija, svi žele da bude najbolji mogući. To posebno vrijedi kada svoju fotografiju planirate objaviti na Instagramu. Međutim, samo dobar fotoaparat često nije dovoljan da biste dobili savršene snimke.

Srećom, postoje aplikacije i filteri za lice koji vam pomažu poboljšati svoje slike i učiniti da izgledate besprijekorno čak i u lošim danima. Trikovi za poziranje također pomoći će vam da uslikate savršenu fotografiju.

ekako.info

Preporuka

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti