Musk uvodi plaćanje u kriptovalutama nakon preuzimanja Twittera?

Preuzimanje Twittera od Elona Muska vrijedno 44 milijarde dolara još uvijek nije dovršeno, ali šef Tesle, SpaceX-a i najbogatiji čovjek svijeta već govori o svojim planovima za tu platformu društvenih mreža. Poznat i kao veliki pobornik kriptovaluta, čini se da Musk planira integrirati kriptoplaćanja u Twitter.

Musk je nedavno održao svoj prvi zajednički sastanak sa zaposlenicima Twittera, gdje bi uskoro mogao uvesti kripto plaćanja na platformu za koja kaže da će maksimizirati korisnost usluge.

Musk ima za cilj maksimizirati korisnost usluge, koja uključuje prikladne načine plaćanja. Međutim, on je isto tako priznao problem neobuzdanih kripto prevara na Twitteru.

Osim toga, Musk je također predložio ideju da se korisnicima omogući da plaćaju provjere autentičnosti putem pretplatničkog proizvoda Twitter Blue, koji će tada biti rangiran iznad ostalih.
Otkazi, sloboda govora… Musk je također govorio o drugim stvarima, poput potencijalnih otkaza, slobode govora i kriptoprevara.

Što se moderiranja sadržaja tiče, on je ostao vjeran svojim prethodnim izjavama koje će ljudima omogućiti da govore najnečuvenije stvari sve dok su njihove izjave legalne.

Kada je u pitanju poslovna strana stvari, Musk želi više od milijardu korisnika, koji će podržati njegove ideje za Twitter. Također želi da kompanija generira više novca putem oglašavanja, plaćanja unutar aplikacija i više opcija za kreatore.

Također je spomenuo kako želi da platforma bude više nalik WeChatu, gdje korisnici u osnovi žive na aplikaciji jer ona kombinira društvene mreže, razmjenu poruka, pozive, igre i plaćanja, sve na jednom mjestu. Još uvijek nema određenog plana kada će ili hoće li se njegov ugovor s Twitterom provesti, jer Musk traži više informacija od Twittera o broju lažnih korisničkih računa. Musk je isto tako u škripcu zbog pada na burzi, koji je smanjio vrijednost dionica Tesle i Twittera.

Korisnici Twittera već mogu plaćati proizvode i usluge korištenjem kriptovalute korištenjem usluge treće strane. No, ako Musk bude uspješan u integraciji kriptovaluta u platformu, to će biti prvi put da će neka velika platforma društvenih mreža prihvatiti kriptovalute, prenosi Tech Times.

Musk uvodi plaćanje u kriptovalutama nakon preuzimanja Twittera? Noob.ba.

www.noob.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Supported by TNT Grupacijaspot_img

ne propusti