back to top

Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Postoje milijuni aplikacija u Trgovini Play koje variraju od zaraznih igara do osnovnih alata za produktivnost do sjajnih načina za prilagodbu vašeg telefona. Još bolje, postoje i aplikacije koje će potpuno promijeniti način na koji koristite Android. Neki poboljšavaju korisničko sučelje, drugi automatiziraju uobičajene zadatke, a neki preuzimaju popularne značajke operativnog sustava i čine ih još boljim.

Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Lynket preglednik

Društveni mediji izvrsni su za pronalaženje zanimljivih članaka na internetu, ali nije uvijek zgodno odmah ih pročitati. Ponekad je bolje ostaviti nekoliko članaka sa strane i vratiti im se kasnije. To je ono što možete učiniti s preglednikom Lynket. Otvara web stranice u pozadini. Možete mu pristupiti kad god želite dodirivanjem plutajućih mjehurića na ekranu. Jednostavno je, ali tako korisno. Aplikacija radi s vašim postojećim zadanim preglednikom i također može ubrzati pregledavanje automatskim učitavanjem AMP verzija veza koje kliknete.

preuzimanje datoteka Lynket preglednik

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Popup Widget 3 pretvara sve vaše odabrane widgete u 1×1 ikone na vašem početnom zaslonu. Kad ga dodirnete, otvorit će se tako da možete vidjeti što je unutra. Aplikacija vam pruža praktičnost i brzinu widgeta – ne morate pokrenuti cijelu aplikaciju samo da biste vidjeli svoje najnovije tweetove ili provjerili vremensku prognozu – bez postignutih rezultata.

preuzimanje datoteka Skočni widget 3

Bilježnica

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Notepin čini nešto toliko očito da ćete se zapitati zašto već nije dio Androida. Jednostavno rečeno, omogućuje vam stvaranje bilješki i zatim ih prikvačite na oglasnu ploču kao podsjetnike. Iako aplikacija nije previše složena, svoje bilješke možete sortirati prema prioritetu ili nedavno dodanim, a također su usklađene bojama, što izgleda sjajno. Nakon što ih prikvačite, vaše će bilješke biti vidljive na ploči s obavijestima dok ih ne otkvačite. Iako Notepin ne radi ništa revolucionarno, definitivno je jedna od korisnijih aplikacija za Android korisnike koji cijene produktivnost i organizaciju.

preuzimanje datoteka Bilježnica

Brzi kursor

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Imate problema s korištenjem telefona jednom rukom? To nije iznenađenje jer zasloni sa svakom novom generacijom uređaja postaju sve veći i veći. Ali Quick Cursor je genijalno rješenje problema.

Aplikacija postavlja kursor na vaš zaslon kojim upravljate palcem i koji vam omogućuje interakciju s gumbima i drugim dijelovima korisničkog sučelja aplikacije. Samo trebate povući palac oko donje trećine zaslona i sam kursor protezat će se sve do vrha. Samo ga poravnajte s gumbom i dodirnite, tako je jednostavno.

preuzimanje datoteka Brzi kursor

Univerzalna kopija

Neke aplikacije jednostavno ne podržavaju kopiranje, a neke web stranice sprječavaju kopiranje, što može biti vrlo frustrirajuće.

Uz Universal Copy možete kopirati i zalijepiti gotovo sve iz bilo koje aplikacije, pa čak i kopirati tekst sa slike. Besprijekorno se integrira sa sustavom. Sve što trebate učiniti je dati aplikaciji relevantna dopuštenja, a sljedeći put kada želite kopirati tekst, samo pokrenite aplikaciju koristeći vezu na traci s obavijestima, a zatim dugo pritisnite kopiraj ili aktivirajte način skeniranja kako biste pronašli tekst na slici .

preuzimanje datoteka Univerzalna kopija

Sezam

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Sezam je univerzalna pretraga. Toliko je dobra da bi lako mogla postati vaša najčešće korištena aplikacija.

Sesame može pretraživati ​​u gotovo svim vašim drugim aplikacijama, prikazujući poruke sa Slacka ili popise za reprodukciju u Spotifyju izravno s vašeg početnog zaslona.

Također stvara prečace do određenih funkcija unutar tih programa. Bilo da želite prenijeti svoju dnevnu rutu do posla ili brzo provjeriti rezultate uživo u svojoj omiljenoj sportskoj aplikaciji, to možete učiniti samo jednim dodirom.

preuzimanje datoteka Sezam

Niagara lanser

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Ako želite pojednostaviti korištenje mobitela onda je ovo prava aplikacija za vas. Niagara je bez ikona, widgeta, mapa aplikacija i svih drugih stvari koje zatrpavaju vaš telefon. Umjesto toga, dobivate nekoliko prečaca do svojih omiljenih aplikacija, okomiti indeks aplikacija dizajniran za korištenje jednom rukom i nekoliko drugih učinkovitih alata. To uključuje mogućnost lakšeg pregledavanja obavijesti i skrivanja onih aplikacija koje rijetko koristite.

Potrebno je neko vrijeme naviknuti se na aplikaciju, ali vrijedi pokušati.

preuzimanje datoteka Niagara lanser

Super statusna traka

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon

Android je uvijek bio vrlo prilagodljiv, ali jedno područje koje većina ljudi zanemaruje je statusna traka. Ova aplikacija to konačno mijenja.

Pomoću aplikacije Super Status Bar možete prilagoditi svjetlinu zaslona ili razinu glasnoće povlačenjem prstom po vrhu zaslona. Možete postaviti oznaku za pregled dolaznih poruka i obavijesti. A možete postaviti mnoge druge kontrole pokretima, pratiti trajanje baterije ili promijeniti izgled cijelog područja.

preuzimanje datoteka Super statusna traka

The post Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj pametni telefon appeared first on eKako.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti