back to top

Iskoristite Windsurfer da pojačate vaš wi fi signal u 2 koraka

Smetnje wi fi signala su česte i svi mi ponekad imamo problema sa wi fi signalom. Danas ćemo vam pokušati pomoći i dati vam rješenje koje će otkloniti smetnje na vašem wi fi signalu. Dakle, iskoristite Windsurfer da pojačate vaš wi fi signal i pratite naše upute.

Priprema

Prije svega moramo se pripremiti i pribaviti sve potrebne elemente za vršavanje našeg zadatka. Dakle, ako kliknete na dati link doći ćete na stranicu na kojoj se nalazi šema Windsurfera, te je potrebno da datu šemu skinete.

Nakon skidanja Windsurfer šeme uz pomoć printera šemu prenesire na papir i provjerite da li su dimenzije tačne kako u daljim koracima ne bi došlo do pogreške. Sa ova dva koraka završili smo sa pripremom i možemo se prebaciti na samu izradu pojačivača.

Izrada Windsurfera

Počinjemo tako što makazama presječemo papir da dobijemo dva glavna elementa. Zatim na poleđini pravougaonog elementa zalijepimo aluminijumsku foliku uz pomoć ljepila u stiku. Pričekajte par minuta da se ljepilo osuši, nakon što se ljepilo osušilo izrežite oba elementa prema spoljašnjim linijama.

Na pravugaonom elementu uz pomoć noža napravite šest proreza na tačno označenim mjestima, a na elementu na kojem stoji natpis Windsurfer i koji je označen sa oznakom plus napravite okrugle rupe kroz koje ćete provući antenu.

Nakon svog tog obavljenog posla prvi element provućete preko antene kroz mjesto kroz rupu koju smo već ranije napravili. Za sam kraj morate još provući ispupčene dijelove prvog elementa kroz proreze pravougaonog elementa i zatim ih zalijepiti ljepilom u stiku sa zadnje strane.

iskoristite windsurfer

Kada ste sve završili izvucite antenu, montirajte je na rute i nakon toga Windusrfer postavite na antenu kao što je prikazano na slici.

Nadamo se da ste naučili kako da iskoristite Windsurfer i poboljšate svoj Wi-Fi signal.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti