Kako instalirati bežični miš

Instalacija bežičnog miša nije toliko komplikovana i danas ćemo vam govoriti kako instalirati bežični miš.

Ako je vaš stari miš vidio bolje dane ili samo želite dobiti nešto atraktivnije i funkcionalnije, razmislite o kupovini bežičnog miša. Današnji tekst će se pobrinuti da vas nauči kako instalirati bežični miš. Kupovinom ovakvog uređaja više nećete biti „vezani“ računarskim kablom. Bežični miš zahtijeva baterije i može se dobiti u dvije osnovne verzije: RF i Bluetooth.

kako instalirati bežični miš
Kako instalirati bežični miš

RF uređaji rade uspostavljanjem radio komunikacije sa prijemnikom koji se uključuje u USB port. Za Bluetooth miš potreban je računar sa ugrađenim Bluetooth prijemnikom. Slijede kratke upute koje će vam omogućiti lako i bezbolno povezivanje bežičnog miša. Upute pokrivaju RF i Bluetooth miševe. Bežični miševi imaju generalno dva glavna načina instalacije, a to su instalacija putem USB porta i instalacija putem Bluetootha.

Instalacija bežičnog miša uz pomoć USB port – a

Okrenite miša i pronađite ležište za bateriju. Uklonite poklopac i unesite potreban broj baterija, uzimajući u obzir orijentaciju +/-.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adin
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img

POPULATNO OVIH DANA