Oglašavanjespot_img
HomeWindowsKako instalirati Office 2010?

Kako instalirati Office 2010?

Oglašavanjespot_img

Koliko puta ste imali prijatelja ili pokrenuli računar, instalirali sve upravljačke programe, omiljene programe i mislili da ste nakon 3 i po, ako ne i više sati, gotovi i baš kada želite da dokument otvorite rečju, setite se da nemate paket Microsoft Office? Danas ćemo se pozabaviti ovim problemom, tj. videćete kako da instalirate Office 2010 i razbijete ga da ne biste imali problema.

Pre nego što počnemo uverite se da imate sledeće :

1. Instalacioni CD za Microsoft Office 2010 (ako ga nemate, znate gde ga možete pronaći, preuzeti, snimiti na CD, kao i ostale igre koje preuzmete)

2. Crack koji aktivira Office (napomenuo je da je neophodno isključiti antivirus)

Sad kad smo izjavili šta treba da imamo, krenimo sa celim procesom instalacije.

-Odmah ga ogradimo, sama postavka ne mora biti ista za sve jer neko možda želi da je instalira na drugom mestu itd. Ovo je samo vodič za one koji samo žele da ga instaliraju bez ikakvih posebnih zahteva. Iz računara smo izbrisali Office da bismo mogli da pratimo svaki korak.

-Nakon ulaska na CD idite na

Svaki noviji računar je 64-bitni, pa mi biramo tu opciju, ali moguće je da će, ako imate stariji, biti 32-bitni. Prvo proverite ovo i nastavite sa instalacijom.

Pokreni podešavanja

Idite na Prilagodi samo ako želite da promenite lokaciju na kojoj će biti instalirana.

Zavisno od uređaja, ovaj postupak može potrajati, pa budite lagani.

Nakon instalacije prelazite na Close i postupak je gotov.

Deaktivirajte antivirus kako slučajno ne biste pomislili da je virus crack i izbrisali ga.

Kako aktivirati Office ?

Ако имате било каквих питања, слободно нас питајте у коментарима, мада не би требало бити проблема ако сте пратили сваки корак.
Mislimo da možete lako pronaći pukotinu na osnovu imena tako što ćete je desnim klikom kliknuti i pokrenuti uz dozvolu administratora. Ovo je opcija odmah ispod prvog Otvorenog ili otvorenog, u zavisnosti od toga na kojem je jeziku Vindovs.

Vi birate prvu opciju

Pritisnite 1

Ako ovde piše uspešno, onda ste uspeli. Isključite, ponovo omogućite zaštitu na računaru i ponovo pokrenite računar. Pre toga, idite na Vord ili neku drugu aplikaciju iz paketa Officer da biste pomogli i uverite se da je aktivirana. Ako je jedan aktiviran, onda su svi.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas pitajte u komentarima, mada ne bi trebalo biti problema ako ste pratili svaki korak.

Oglašavanjespot_img
Oglašavanjespot_img