back to top

Najbolje aplikacije za pilates vježbe

Pilates je prekrasan oblik vježbe s malim opterećenjem koji vam pomaže razviti snagu i fleksibilnost. Također je odličan za ravnotežu i držanje. Iako pilates vježbe ciljaju vašu jezgru, vaše cijelo tijelo ima koristi od ove vrste vježbe. A budući da su pokreti spori i precizni, prikladan je za sve razine kondicije.

Poput joge, pilates je izvrstan način da povećate svijest o pokretima svog tijela i vježbate svjesno. Stoga je odličan i za vaše mentalno zdravlje. Mnoge su aplikacije posvećene pilatesu ili sadrže značajan element vježbanja pilatesa. Evo nekoliko mobilnih aplikacija koje vam mogu pomoći da najbolje iskoristite svoje pilates vježbe.

Najbolje aplikacije za pilates vježbe

Pilates vježbe kod kuće

Ova aplikacija će vam omogućiti besplatan uvod u svijet pilatesa, uz 30-dnevni program koji je osmislio instruktor pilatesa. Ostale aplikacije na ovom popisu su potpunije opremljene, ali ova je dobar početak, s videouputama i dijagramima koji pokazuju koje mišiće radite, zajedno s ikonama koje pokazuju kako pravilno disati tijekom svake sekvence. Možete ga isprobati s nekim online satovima pilatesa da vidite je li ova vrsta vježbe za vas.

preuzimanje datoteka iOS | Android

FitOn

najbolje aplikacije za pilates vježbe

FitOn je izvrsna aplikacija za vježbanje, koja zaslužuje svoje mjesto na ovom popisu s opsežnim odjeljkom o pilatesu. Odaberite svoj trening prema kategorijama kao što su trajanje, intenzitet, ciljano područje i oprema. Treneri su izvrsni, a ima i mnogo izazova zbog kojih se vraćate aplikaciji.

A s toliko mnogo disciplina koje su vam nadohvat ruke, poput HIIT-a, kardio vježbi, plesa i Barrea, možda ćete biti nadahnuti da isprobate i različite vrste vježbi. FitOn je nevjerojatan besplatan resurs, ali ako nadogradite na FitOn Pro, dobit ćete dodatne vrhunske značajke, uključujući integraciju fitness trackera, vrhunsku glazbu i neograničena izvanmrežna preuzimanja.

preuzimanje datoteka iOS | Android

Pilatesologija

Ovo je aplikacija za vas ako želite vježbati čisti, klasični pilates. S više od 1900 videozapisa na zahtjev koje vode neki od vodećih svjetskih instruktora, pilatesu možete pristupiti kao potpuni početnik ili iskusni profesionalac. Postoje napredovanja za početnike koji će vam pomoći da počnete i poseban dio s vježbama i savjetima za učitelje pilatesa.

Ova vam aplikacija omogućuje vježbanje s bilo kojeg mjesta, s tečajevima koje možete preuzeti kada ste izvan mreže. Za nastavu nisu potrebni nikakvi aparati, ali ako imate svu specijaliziranu opremu, profesori će vam pomoći da je dobro iskoristite. Pilatesologija je jedna od najskupljih opcija, ali ne može biti bolja ni po kvaliteti ni po kvantiteti sadržaja.

preuzimanje datoteka iOS | Android

5 minuta pilatesa

najbolje aplikacije za pilates vježbe

5-minutni pilates tvrtke Olson Applications izvrsna je opcija za početnike. Besplatna aplikacija omogućuje brze vježbe koje ne traju više od pet minuta i zahtijevaju samo strunjaču ili mekani pod. Sve je u potpunosti opisano kroz pisane upute, s animiranim 3D demonstracijama koje prate svaki pokret. Dovršite jedan niz i prijeđite na sljedeći, jačajući svoju stručnost iz dana u dan. Nadogradite na 5 Minute Pilates Pro za pristup svim vježbama odjednom.

preuzimanje datoteka iOS | Android

Pilates trening u bilo koje vrijeme

Pilates Anytime Workouts aplikacija je istog tima kao i Yoga Anytime. Od 2010. ova grupa podučava pilates online, a tisuće vježbi i izazova dostupni su u ovoj sveobuhvatnoj aplikaciji. Poput pilatesologije, Pilates Anytime Workouts sadrži rutine za sve, od potpunih početnika do iskusnih profesionalaca.

Uz nove videozapise koji se dodaju svaki tjedan i mnoge instruktore koji podučavaju s prekrasnih vanjskih lokacija, postoji mnogo toga što vas privlači ovoj aplikaciji. Iako je pretplata skupa, možete je se držati s besplatnim dvotjednim probnim razdobljem prije nego što se obvežete.

preuzimanje datoteka iOS | Android

Sworkit

najbolje aplikacije za pilates vježbe

Sa stotinama vježbi koje ne zahtijevaju teretanu ili opremu, Sworkit je jedna od najboljih aplikacija za vježbanje za postizanje forme. Nudi mogućnosti vježbanja za ljude koji su previše zaposleni da bi stigli u teretanu. Možete odrediti vrstu fitness putovanja na kojem ste, a Sworkit će predložiti najbolji program za vas. Ili možete slijediti jedan od fitness izazova Leaner, Fitter ili Stronger. Odjeljak za pilates dobro je zastupljen, ali bilo bi bolje da preuzmete ovu aplikaciju za širok raspon izazova vježbanja koje nudi.

preuzimanje datoteka iOS | Android

Sat pilatesa

najbolje aplikacije za pilates vježbe

Sat pilatesa vodi Jacqui Kingswell, bivša profesionalna plesačica koja je radila s umjetnicima kao što su Beyonce, Kylie Minogue i One Direction prije nego što je promijenila put kako bi pomogla drugima u učenju pilatesa. Kingswell je ljubazan, ohrabrujući instruktor, a ova aplikacija brzo pokazuje kako pilates može biti i pojačivač energije i umirujuća aktivnost.

Dostupne vježbe možete filtrirati prema vrsti, kao i prema trajanju, intenzitetu, ciljnom području i vremenu. Postoji sedmodnevno besplatno probno razdoblje za isprobavanje tečajeva ili možete provjeriti web stranicu The Pilates Class.

preuzimanje datoteka iOS | Android

The post Najbolje aplikacije za pilates vježbe appeared first on eKako.

ekako.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti