back to top

Najbolje Android aplikacije za kodiranje

Kodiranje služi kao temelj za neke od najrevolucionarnijih tehnoloških razvoja.

Ako ste već izravno ili neizravno uključeni u kodiranje, možda biste željeli unaprijediti svoje vještine programiranja kroz redovitu praksu ili uz pomoć android aplikacije za kodiranje. Međutim, moglo bi biti zamorno učiti kodirati kroz predavanja i videozapise.

Srećom, to možete učiniti uz pomoć nekoliko aplikacija. Pogledajmo neke od najboljih Android aplikacija za kodiranje koje vam mogu pomoći da naučite i poboljšate svoje vještine kodiranja.

Najbolje Android aplikacije za kodiranje

Sololearn

Ako želite naučiti određeni jezik, kao što su Python, JavaScript, C++, Swift ili mnogi drugi, Sololearn će vam poslužiti. Sadrži tečajeve u 20 programskih jezika i pogodan je za početnike i iskusne programere.

Sololearn pruža male lekcije koje rastavljaju složene koncepte u jednostavne lekcije koje je lako naučiti. Dobivate uređivač koda u kojem možete vježbati svoj omiljeni jezik dok učite kodirati. Osim toga, svaki tečaj dolazi s jedinstvenim certifikatom koji možete uključiti u svoj životopis.

Aplikaciju možete početi koristiti besplatno s ograničenom funkcionalnošću i oglasima. Međutim, za 6,99 USD mjesečno ili 47,99 USD godišnje, možete otključati sve lekcije i ukloniti oglase pretplatom na Sololearn Pro.

preuzimanje datoteka Sololearn

Skakavac

Grasshopper je Googleov proizvod koji se u potpunosti fokusira na JavaScript, prvenstveno se koristi za izradu web stranica i jedan je od najlakših programskih jezika za početnike.

Omogućuje vam da izoštrite svoje vještine kodiranja rješavanjem brzih vizualnih zagonetki i poboljšavanjem svojih osnovnih koncepata. Vještine koje naučite pomoći će vam u rješavanju raznih JavaScript projekata.

Ispunite kratki upitnik, a Grasshopper zatim kreira tečaj na temelju vaših odgovora. Pet dnevnih lekcija uvest će vas u novije koncepte dok vježbate osnove. Razine počinju lako i postupno postaju teže kako napredujete.

Također možete vježbati kodiranje stvaranjem isječaka u igralištu koda. Po završetku tečaja dobivate potvrdu o završenom tečaju. Nadalje, aplikacija je besplatna za korištenje bez ikakvih oglasa ili ograničenja.

preuzimanje datoteka Skakavac

Usprkos

Mimo nudi satove programiranja u pet jezika kodiranja: Python, JavaScript, HTML, CSS i SQL. Idealan je za nove i iskusne programere koji žele naučiti ili poboljšati svoje vještine kodiranja uz male lekcije.

Mimo će vas provesti kroz niz pitanja prije nego što pripremi personalizirani skup lekcija na temelju vaših odgovora. Njegovo korisničko sučelje slično je Duolingu, jednoj od najboljih aplikacija za učenje jezika. Ako ste koristili Duolingo, nećete imati problema s navigacijom Mimo.

Osim toga, po završetku tečaja dobit ćete certifikat koji ćete dodati u svoj životopis. Mimo je besplatan za korištenje, ali postoje određena ograničenja.

Da biste dobili potpuno iskustvo, morat ćete se pretplatiti na Mimo Pro za 9,99 USD mjesečno ili 79,99 USD godišnje sa 7-dnevnim besplatnim probnim razdobljem.

preuzimanje datoteka Usprkos

najbolje android aplikacije za kodiranje
Najbolje Android aplikacije za kodiranje

Enki

Enki funkcionira više kao aplikacija za vježbanje, s flash karticama koje vam pomažu zapamtiti određene koncepte kodiranja. Možete naučiti jezike kao što su Python, JavaScript, React, Regex, Blockchain i mnoge druge.

Aplikacija će vam postavljati interaktivna pitanja dok napredujete kroz razine. Nadalje, vježbe ponavljanja pomažu vam da zapamtite lekcije kroz ponavljanje. Za razliku od drugih aplikacija na ovom popisu, ne dobivate potvrdu o završetku.

Enki je dostupan besplatno u načinu rada samo za čitanje. Međutim, ako želite personalizirane revizije, interaktivna pitanja, igralište za kodiranje i mentorstvo, morat ćete platiti 7,99 USD mjesečno ili 38,99 USD godišnje.

preuzimanje datoteka Enki

Kodiraj

Encode je jednostavna aplikacija koja nudi brze lekcije o Pythonu, JavaScriptu i HTML+CSS-u. Kako biste lakše zapamtili ono što ste naučili, morat ćete proći kroz lekcije i riješiti izazove kodiranja.

Otključat ćete napredne teme sa složenijim izazovima dok napredujete kroz razine. Encode uključuje izvanmrežnu podršku, što vam omogućuje pristup ovim temama bez internetske veze.

Encode je besplatna aplikacija s oglasima i ograničenim temama i izazovima. Ako želite otključati sve mini-teme, dodatne izazove i ukloniti oglase, morat ćete platiti jednokratnu naknadu od 4,99 USD za Encode Pro.

preuzimanje datoteka Kodiraj

najbolje android aplikacije za kodiranje
Najbolje Android aplikacije za kodiranje

Središte za programiranje

Programming Hub nudi tečajeve u raznim programskim jezicima, od HTML-a i JavaScripta do VB.net-a i Assembly 8086. Nudeći sveobuhvatne vještine, idealan je i za početnike i za iskusne programere.

Lekcije su kratke i interaktivne, što vam omogućuje brže shvaćanje pojmova. Također ima ilustracije temeljene na konceptu koje vam pomažu da stvari učinkovito zapamtite. Programming Hub tvrdi da ima najbrži kompajler na Androidu, koji podržava više od 20 jezika kodiranja.

Kada započnete tečaj, procjenjuje se i govori vam koliko možete zaraditi ako ga završite. Središte za programiranje dostupno je besplatno s ograničenim pristupom. Da biste sve otključali, trebate nadograditi na Pro verziju, koja košta 6,99 USD mjesečno ili 31,99 USD godišnje.

preuzimanje datoteka Središte za programiranje

android aplikacije za kodiranje
Najbolje Android aplikacije za kodiranje

Heroj programiranja

Ako tražite zabavan i zabavan način da naučite kodirati, Programming Hero je pravi izbor za vas. Naučit ćete osnovno programiranje kroz izazove nalik igrama gdje razine postaju sve izazovnije kako napredujete.

Aplikacija koristi vizualni pristup koji vam pomaže da zadržite koncepte. Možete birati između brojnih jezika, uključujući Kotlin, Python, HTML, JavaScript, Bootstrap i druge. Nadalje, putem ove aplikacije možete instalirati terminal koji postaje igralište za testiranje vaših vještina.

Dolazi s naprednim certifikatom kada završite tečaj. Encode je besplatan za korištenje s ograničenim značajkama, ali sve možete otključati s planom pretplate koji košta 9,99 USD mjesečno ili 39,99 USD godišnje.

preuzimanje datoteka Heroj programiranja

Kodikt

Ako ste programer ili student koji želi naučiti i poboljšati svoje vještine programiranja ili se na razigran način zagrijati za nadolazeće intervjue, Codict je najbolja aplikacija za vas. Fokusira se na različite jezike kodiranja, uključujući frontend i backend tehnologije.

Dobivate pristup izazovima koda za različite razine na temelju vašeg iskustva. Osim toga, ima JavaScript igralište koje vam omogućuje da testirate svoje vještine.

Nadalje, Codict vam omogućuje pripremu pitanja za intervju za netehničke vještine ili jezike kodiranja. Aplikacija je potpuno besplatna za korištenje, s nekoliko oglasa. Međutim, možete ga otključati uz jednokratnu naknadu od 1,49 dolara, čime se uklanjaju oglasi i dodaju neke druge značajke.

preuzimanje datoteka Kodikt

ekako.info

Preporuka

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti