Aplikacije za izradu kviza

Kviz je učinkovita pomoć u procesu učenja. Kako bi kvizovi provjerili vaše znanje, potrebno je puno vremena i truda za njihovu izradu. Dobra vijest je da su dostupne Android aplikacije koje vam omogućuju jednostavno stvaranje kvizova. Ove aplikacije nude mnoge korisne opcije koje će vam pomoći u tom procesu.

Dakle, pogledajmo prvih pet aplikacija za Android kviz.

Sadržaj članka (otvori)

Aplikacije za izradu kviza

Kahoot

Kahoot može kreirati interaktivne kvizove s temama sličnim igricama. Omogućuje vam izradu kvizova za vaš radni prostor, dom ili školu. Možete učiniti kviz interaktivnim s ugrađenim temama i možete ograničiti vidljivost samo vama ili ga učiniti otvorenim za sve. Također možete dodati točne odgovore na svako pitanje za automatsku evaluaciju na kraju.

Kahoot daje prijedloge koji će vam pomoći u izradi kviza. Njegove značajke za prilagodbu također vam omogućuju dodavanje uvodnog videa koji će vam dati brzi vodič na početku. Besplatna verzija ograničava vas na najviše tri korisnika po kvizu, a postoje ograničenja na teme, slike, ankete i prezentacije. Možete ih otključati kupnjom premium verzije.

Preuzmite Kahoot!

Izrađivač kviza

aplikacije za izradu kvizaQuiz Maker vam omogućuje stvaranje interaktivnih kvizova u akademske ili zabavne svrhe. Nudi širok raspon značajki za kreiranje kviza. Možete pripremiti kviz s metodom ocjenjivačkog ispita ili načinom zabavnog izazova. Možete dodijeliti temu kviza i definirati razinu znanja za pripremu učinkovitih kvizova. Također možete prilagoditi politiku bodovanja, kao što je dodjela bodova za svaki točan odgovor.

Quiz Maker vam omogućuje postavljanje vremenskog ograničenja za kviz i pojedinačna pitanja, a možete sakriti opciju uređivanja za pitanja kako biste zaštitili integritet testa. Također možete uvesti pitanja iz tekstualne datoteke kako biste uštedjeli vrijeme.

Preuzmite Quiz Maker

Napraviti

aplikacije za izradu kvizaMake It je optimiziran za obrazovnu upotrebu. Za svoje učenike možete jednostavno izraditi interaktivne kvizove temeljene na igricama. Također vam omogućuje korištenje ugrađenih demo pitanja za jednostavno stvaranje prilagođenih kvizova. Make It vam omogućuje dodavanje pozadinske glazbe i zvučnih efekata u svoje kvizove kako biste ih učinili interaktivnijima. Aplikacija vam također omogućuje da nasumično rasporedite odgovore i redoslijed stranica.

Make It vam omogućuje da ocijenite izvedbu svakog igrača kroz rezultat uživo. Iako je značajka kviza plaćena i morate izvršiti kupnju unutar aplikacije da biste je otključali, prvo možete procijeniti aplikaciju kroz besplatnu probnu verziju.

Preuzmite Make It

MTestM

aplikacije za izradu kvizaMTestM je aplikacija koja vam omogućuje izradu ispita, testova i kvizova. Možete urediti svaku komponentu kako biste pripremili učinkovit kviz. Također vam omogućuje da odaberete vrstu kviza s popisa s jednim izborom, višestrukim izborima, prazninama i mnogim drugim.

Kako bi pitanje bilo interaktivno, možete dodati slike i videozapise, a možete ubrzati proces kopiranjem komponenti iz prethodnih pitanja. Značajka automatskog spremanja aplikacije vrlo je korisna za povremeno spremanje vašeg napretka na automatiziran način. Sve glavne značajke MTestM-a su besplatne za korištenje.

Preuzmite MTestM

QuizPro

aplikacije za izradu kvizaQuizPro vam pomaže da evaluirate svoje učenike kroz kvizove. Ima jednostavno sučelje koje ga čini lakim za korištenje; izradite prilagođeni kviz i podijelite ID pridruživanja sa svojim članovima ili učenicima.

Uz QuizPro možete dodati tekstualna pitanja sa slikama. Također vam omogućuje da definirate vrstu pitanja, kao što je jedna opcija, višestruki izbor, tekstualni odgovor ili brojčani odgovor. Možete postaviti vremensko ograničenje za kviz i omogućiti ili onemogućiti navigaciju između pitanja. Najbolje od svega, aplikacija je besplatna za korištenje.

Preuzmite QuizPro

Objava Kviz aplikacije se prvi put pojavila na eKako.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Supported by TNT Grupacijaspot_img

ne propusti