Oglašavanjespot_img
HomeDruštvene mrežeKako preuzeti video sa Facebooka? + VIDEO | ITRevolucija

Kako preuzeti video sa Facebooka? + VIDEO | ITRevolucija

Oglašavanjespot_img

Većina nas koristi Facebook svakodnevno tako što skrolujemo besciljno News Feedom i tražimo nešto zanimljivo da vidimo, i onda napokon naletimo na neki smešan video i hoćemo da ga preuzmemo kako bi pokazali prijateljima.

Ekipa sajta ITRevolucija će vam pokazati nekoliko metoda kako preuzeti video sa Facebooka. Ima više metoda, ja ću navesti najjednostavnije.

Skidanje videa sa Facebooka bez programa

Prvo nađite željeni video na Facebook-u. Morate sami znati prepoznati da li je taj video sigurno na Facebook-u, a znati ćete po playeru. Znači ne uvećavate video nego kliknete na njega desnim klikom i na copy url. Nakon toga, obelžite levim klikom URL tj. dati link, kopirate ga. Posle toga idete na sajt getfvid.com Tu u tekstualno polje nalepite prethodno kopirani URL, kliknite na Download taster. Prije toga izaberete kvalitet videa koji želite da vaš video ima. Ova metoda je možda i najlakša.

Skidanje videa sa Facebooka pomoću programa

Preuzmite SaveFrom.net program i onda će vam se na svakom videu na YouTubu pojavljivati zelena strelica i nakon što kliknete na nju birate kako želite da preuzmete video tj. koji format i kvalitet. Onda žete imati u plejeru ponuđeno da li da skidate u SD ili HD, odabere jedno i skidate video. Toliko jednostavno. Sajt odakle preuzimate program isto tako možete koristiti da nalepite link videa i skinete video kao u prvoj metodi. Ovo su dve najjednostavnije i najbrže metode.

Kako preuzeti video sa Facebooka pomoću browsera

Postoji također i ova metoda opisana u videu.

Oglašavanjespot_img
Oglašavanjespot_img